behandling-haand-skulder

Kiropraktiske behandlinger

Kiropraktik er for alle, uanset alder, størrelse, køn og aktivitetsniveau.

Vi er, som kiropraktorer specialister i bevægeapparatet. Bevægeapparatet består af knogler, led, muskler ledbånd og det tilhørende nervesystem. Gener eller nakkesmerter, rygsmerter, lændesmerter og andre smertetilstande er ofte forårsaget af et ikke optimalt fungerende bevægeapparat.

Læs mere om hvordan kiropraktorer stiller diagnoser og behandler her

Vi beskæftiger os med undersøgelse, diagnose og behandling af bevægeapparatet. En del af vores undersøgelse kan være at tage røntgenbilleder af dig.

Efter grundig undersøgelse/gennemgang af bevægeapparatet vælger vi den behandlingsteknik, der passer til dig og dit problem. Så om du er baby, pensionist, motionist eller topatlet, kan kiropraktisk behandling tilpasses dig. Vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til optimal funktion af netop dit bevægeapparat.

Kiropraktisk behandling består af forskellige kiropraktiske teknikker (passiv behandling), men også vejledning og forebyggelse med det formål at genskabe bevægeapparatets fulde bevægelighed og optimal funktion og dermed passe bedst muligt på dit bevægeapparat.

Har du gener eller smerter i skulder, albue, hånd/håndled, hofte, knæ, fod/ankelled, nakke eller ryg er kiropraktisk behandling en mulighed for dig.

  • Effektiv behandling og forebyggelse
  • Høj faglighed
  • Høj kvalitet
  • En velfungerende krop er vigtig
  • Genskabe bevægeapparatets fulde bevægelighed med optimal funktion

Klinik for Kiropraktik
Indre Vordingborgvej 13D
4700 Næstved
&
Sundhedscenter Stege
Peblingerende 2
4780 Stege

Tlf: 55773365

behandling-bund