image00104 sort hvid

Hvem er vi

På Klinik for Kiropraktik er vi er et lille engageret og velfungerende team med stor arbejdsglæde, høj arbejdsmoral og ønsket om at give dig det højeste serviceniveau og dermed den bedste oplevelse på klinikken.

På klinikken bestræber vi os på at holde ventetiden på et minimum. Vi tilstræber optimal service og behandling og involverer derfor gerne andre behandlere.

For os er det vigtigt at hjælpe dig som patient så hurtigt, effektivt og professionelt som muligt, derfor værdsætter vi også de mange gode tværfaglige relationer vi har fået gennem alle årene.

Klinikkens historie

Klinik for Kiropraktik er startet i 1999 af Tina Spange Jensen som en såkaldt ”0-klinik”, hvilket betyder at klinikken er startet op fra bunden.

Klinikken blev startet som tværfaglig klinik med to klinikker under samme tag, nemlig Klinik for Fysioterapi og Klinik for Kiropraktik.

Tværfaglighed er stadig en vigtig del af dagligdagen på klinik for Kiropraktik.

I marts 2021 startede Tina Klinik for Kiropraktik Stege som er en såkaldt ”satellit klinik” det vil sige at den er under samme ydernummer som klinikken i Næstved, men ligger i Sundhedscenter Stege, så afstanden for patienter i det område har lettere adgang til kiropraktisk behandling.

Klinik for Kiropraktik
Indre Vordingborgvej 13D
4700 Næstved
&
Sundhedscenter Stege
Peblingerende 2
4780 Stege

Tlf: 55773365

hvem-er-vi-kiropraktor1

Kiropraktor Tina Spange Jensen

I 1999 besluttede jeg at starte Klinik for Kiropraktik.
Jeg har aldrig fortrudt den beslutning og jeg nyder mit kiropraktiske arbejde hver eneste dag. Kiropraktik har interesseret mig i rigtig mange år og jeg har selv fået kiropraktisk behandling efter behov siden jeg var 7 år gammel.

hvem-er-vi-kiropraktor-2

Kiropraktor Anette Rosenlund

Jeg er uddannet fra Anglo-European College of Chiropractic i England i 1993. De følgende 2 år praktiserede jeg i England, efterfulgt af 12 år i Norditalien.

Efter min hjemkomst til Danmark har jeg arbejdet i tværfaglige klinikker i hovedstadsområdet og sideløbende færdiggjort basisuddannelsen i psykoterapi. Siden 2017 har jeg arbejdet sammen med Tina i Klinik for Kiropraktik, hvor jeg behandler alle aldersgrupper. Jeg deltager løbende i efteruddannelser

Thomas potræt1 redigeret2

Kiropraktor Thomas Fugl Larsen

Jeg er uddannet fra Syddansk Universitet i januar 2021, og er pr. 1. februar blevet ansat som kiropraktor i klinikken.

Under min 5-årige uddannelse har jeg lært at diagnosticere og behandle gener fra kroppens muskler og led.

I mit sidste år af kandidatuddannelsen har jeg været i praktik på Rygcenter Syddanmark i Middelfart og Reumatologisk afdeling på Frederiksberg Hospital. Her har jeg observeret og undersøgt en bred vifte af patienter med problematikker i bevægeapparatet.

Jeppe redigeret

Kiropraktor Jeppe Nørbæk Laursen

Jeg er uddannet fra Syddansk Universitet i januar 2023 og er blevet ansat som kiropraktor i klinikken pr. 11 marts 2024.

Julie sort.hvid - Kopi

Klinikkoordinator Julie Johansen

Julie har været ansat på klinikken siden juni 2021. Hun sørger for en del af de administrative opgaver på klinikken og sidder klar til at byde jer velkommen.

Fie 2.3

Kliniksekretær Fie Raahauge Johansen

Fie har været ansat siden oktober 2022 og studerer til ergoterapeut. Hun sidder klar til at byde jer godt velkommen og besvare jeres opkald m.m. 

hvem-er-vi-sekretaer-3

Kliniksekretær Jette Frederiksen

Jette har været ansat en del år efterhånden, og er den der går og hygger om blomsterne samt sørger for god stemning på klinikken.

Nikolaj 1

Ferieafløser  Nikolaj Bøttcher

Nikolaj er kiropraktor studerende og er klar til at tage godt imod jer, når sekretærene holder ferie.

patientinformation-bund