fælles_billede_hjemmeside2

Hvem er vi

På Klinik for Kiropraktik er vi er et lille engageret og velfungerende team med stor arbejdsglæde, høj arbejdsmoral og ønsket om at give dig det højeste serviceniveau og dermed den bedste oplevelse på klinikken.

På klinikken bestræber vi os på at holde ventetiden på et minimum. Vi tilstræber optimal service og behandling og involverer derfor gerne andre behandlere.

For os er det vigtigt at hjælpe dig som patient så hurtigt, effektivt og professionelt som muligt, derfor værdsætter vi også de mange gode tværfaglige relationer vi har fået gennem alle årene.

Klinikkens historie

Klinik for Kiropraktik er startet i 1999 af Tina Spange Jensen som en såkaldt ”0-klinik”, hvilket betyder at klinikken er startet op fra bunden.

Klinikken blev startet som tværfaglig klinik med to klinikker under samme tag, nemlig Klinik for Fysioterapi og Klinik for Kiropraktik.

Tværfaglighed er stadig en vigtig del af dagligdagen på klinik for Kiropraktik.

Klinik for Kiropraktik
Indre Vordingborgvej 13D
4700 Næstved
Tlf: 55773365

hvem-er-vi-kiropraktor1

Kiropraktor Tina Spange Jensen

I 1999 besluttede jeg at starte Klinik for Kiropraktik.
Jeg har aldrig fortrudt den beslutning og jeg nyder mit kiropraktiske arbejde hver eneste dag. Kiropraktik har interesseret mig i rigtig mange år og jeg har selv fået kiropraktisk behandling efter behov siden jeg var 7 år gammel.

hvem-er-vi-kiropraktor-2

Kiropraktor Anette Rosenlund

Jeg er uddannet fra Anglo-European College of Chiropractic i England i 1993. De følgende 2 år praktiserede jeg i England, efterfulgt af 12 år i Norditalien.

Efter min hjemkomst til Danmark har jeg arbejdet i tværfaglige klinikker i hovedstadsområdet og sideløbende færdiggjort basisuddannelsen i psykoterapi. Siden 2017 har jeg arbejdet sammen med Tina i Klinik for Kiropraktik, hvor jeg behandler alle aldersgrupper. Jeg deltager løbende i efteruddannelser

hvem-er-vi-sekretaer-3

Kliniksekretær Jette Frederiksen

Jette har været ansat på Klinik for Kiropraktik siden august 2015. Jette har ansvar for mange praktiske og kreative opgaver på klinikken.

billede_alberte2

Kliniksekretær Alberte Steffen Dohn

Alberte har været ansat på klinikken siden juni 2020.

billede_frederikke

Kliniksekretær/vikar Frederikke Spange Jensen

Frederikke var fastansat 2017-2018 og har siden været fast ferievikar på klinikken.

patientinformation-bund